GreenGate

Underkategorier

 • GreenGate Porcelæn

  GreenGates porcelæn er et kapitel for sig! Med deres vidunderlige designs kan du finde netop den serie, der passer til din personlige smag. I smukke farver fra klassisk rød, blå, grå eller hvid til pastelfarver som lys blå, rosa eller lys grøn. Her er de populære latte kopper til kaffe, te og kakao. Smukke kaffekopper med tilhørende underkopper og kagetallerkner. Frokost- og middagstallerkner, fade, skåle, kander og meget andet tilbehør til det smukt dækkede bord. Produkterne har en unik genkendelighed og udstråler den mest vidunderlige, hyggelige og varme sommerhusstemning. Alt porcelæn kan let rengøres i opvaskemaskinen.
  Ud over det smukke og funktionelle design er noget af det helt særlige ved GreenGate, muligheden for at matche tidligere serier med det nyeste stoneware fra Green Gate og stadig bevare en helt unik harmoni. Alt stentøj fra GreenGate er designet til at supplere og matche GreenGates boligtekstiler.

 • GreenGate Serier

  Er du på udkig efter en tallerken fra en bestemt serie? Eller måske har du brug for at vide hvilke varer der findes i netop den serie, eller serier, du er faldet for. Så er dette stedet! Alle tilgængelige serier fra GreenGate findes her og med et enkelt klik kan du få den information og inspiration du søger.

 • Quilt & Puder

  I denne kategori finder du et væld af quilts og pudebetræk i utallige smukke og indtagende designs fra GreenGate. Lækre tekstiler i høj kvalitet. Der er plaider i mange størrelser og hvor er det skønt at krybe sammen i sofaen med et smukt tæppe i lækker kvalitet. Måske trænger den slidte stol eller sofa til nyt liv. Skab harmoni i soveværlset med et nyt sengetæppe, eller skab glæde med et smukt picnictæppe eller en quilt til de kølige sommeraftner på terassen. Puderne er i et utal af designs og størrelser så der er rig mulighed for at finde netop den, der vil passe ind i din stue. Med vores "Mix & Match" kategori, som du finder her under GreenGate, er det nemt at finde ud af, hvilke nye mønstre der harmonerer smukt med de tidligere kollektioner.

 • Køkken

  Der er noget helt særligt ved et hyggeligt og rart køkken! Om du et til et køkken i charmerende retro look eller romantisk country living-stil, så vil Greengate om nogen kunne give en hjælpende hånd. I vores køkkenkategori finder du, blandt mange andre ting, stemningsfyldte dåser og kasser. Et stort udvalg af viskestykker i et utal af designs og farver. Grydelapper og grillhandsker der kan pifte ethvert køkken op. Forklæder der ikke blot er praktiske, men ligeledes helt vidunderlige at se på. GreenGates køkkentilbehør behøver bestemt ikke at blive gemt væk i skuffer og skabe! De skal ses og være en del af et hyggeligt og smukt køkken.

 • Bord-tekstiler & -dekoration

  Ofte skal der ikke meget til for at skabe varme og stemming i en stue, køkken eller værelse. Små detaljer kan ofte have stor visuel effekt! Her finder du netop nogle af disse produkter der kan dette! En smuk bordløber der pludselig giver bordet et helt andet udtryk, eller de fine servietter, som man næsten ikke nænner at bruge :) Brødservietten der gør morgenbrødet lidt mere lækkert eller dækkeservietterne, der bestemt ikke gemmes væk i en skuffe når måltidet er forbi. Det er også her du finder GreenGates smukke duge i designs fra udvalgte serier.

 • Bolig

  Elsker du GreenGates helt særlige romantiske stil i tekstiler og porcelæn, vil du også elske deres boligtilbehør. Her finder du alle de ting der er med til at skabe et hjem. GreenGates produkter har denne særlige evne til at skabe en varm og hyggelig stemning. Lampen du glædes ved at tænde hver aften og på de mørke morgener. Lanternerne, lysestagerne og lysene der skal have en helt særlig plads i dit hjem, samt alt det andet der glæder og varmer.

 • Stof & Bånd

  I mange af GreenGates kollektioner finder du matchende stof og voksdug i metermål. Er du fingernem er der rig mulighed for at få en dug eller nye puder i netop de størrelser du har brug for. Stofferne er i en virkelig god tætvævet og slidstærk kvalitet. Du vil ligeledes finde smukke bånd i udvalgte designs med et utal af muligheder. Både som tilbehør i dine syprojekter, til diverse ophæng, omkring glas til lys og blomster, til gavebånd på den helt særlige gave osv…

 • Tasker & Accessories

  Jeg kunne også have kaldt denne kategori for selvforkælelse! For det er der i den grad lagt op til, med GreenGates skønne produkter lige her! De dejligste punge, toilettasker og tasker i den smukke GreenGate stil, som det er en fryd at flytte ind i :)

 • Tøj
 • Jul

  Denne søde juletid! Forventningens glæde og julestemningen indfinder sig sammen med GreenGates fortryllende juletilbehør :) Du finder blandt andet alt til et smukt pyntet juletræ. De fineste glaskugler med smagfulde mønstre samt vidunderlige ophæng i tekstil. Som hos alle andre produkter fra GreenGate har deres julekollektion denne helt særlige genkendelighed og nostalgiske charme. Som altid går alt op i en smuk højere enhed hos Greengate og julekollektionen er bestemt ingen undtagelse.

 • Tilbud

  GreenGate Udsalg på Møllegaarden! Her finder du gode brugskunst tilbud fra GreenGate. Der er forskellige grunde til at vi sætter prisen ned. Nogle gange er det en GreenGate kampagne, andre gange er det for at rydde op! Vi får hele tiden nyheder fra GreenGate, men det betyder også at vi må rydde op på vores lager for at få plads til alt det nye, derfor sælger vi resterne ud her. Det er godt for dig, for du kan gøre en god handel, og måske du finder noget, som passer til netop dit hjem. Det kan også være du er kommet her fordi du søger GreenGate lagersalg eller GreenGate outlet, så er du kommet til det rette sted! Find et Green Gate tilbud nedenfor, eller se alle vores GreenGate produkter her: GreenGate.

 • Nyheder

  Her finder du alt det nye fra GreenGate! GreenGate har to årlige kollektioner; en forårskollektion og en efterårskollektion. På Møllegården har vi alle GreenGates katalognyheder indenfor alle katagorier: porcelæn, quilt & puder, stof & bånd, køkken borddækning, bolig, tasker & accessories. Så du vil ikke lede forgæves efter netop den serie du har forelsket dig i …. og hvor er det nemt at blive forelsket i GreenGate :)

pr. side
Viser 1 - 60 af 1098

GreenGate er kendt for sin kompromisløse design linie, hvor de fantastiske mønstre, vidunderlige farver, smukke former og høje kvalitet skaber en helt særlig stemning. På en helt unik måde formår Green Gate at bevare nostalgien i deres smukke designs og samtidig er produkterne både funktionelle og designmæssigt tilpasset det moderne hjem.

GreenGate blev stiftet i 1993 af Jesper B. Christiansen og Mona B. Christiansen og virksomheden er 100% danskejet. Eventyret startede da Jesper Christensen erhvervede sig en samling gamle bøger fra et meget støvet loft i Italien ved Como Søen, med ca. 15.000 håndarbejdede blomstermotiver. Disse motiver var udarbejdet af Pierre Boussac, der mellem 1880-1920'erne brugte disse når han lavede stoffer for Dior. Disse uvurderlige bøger danner nu grundlag for GreenGates nye kollektioner to gange årligt.
Ud over det smukke og funktionelle design er noget af det helt særlige ved GreenGate, muligheden for at matche tidligere serier med det nyeste stoneware fra Green Gate og stadig bevare en helt unik harmoni. Alt stentøj fra GreenGate er designet til at supplere og matche GreenGates boligtekstiler. GreenGate er efterhånden blevet en dansk klassiker for de kunder, der elsker den romantiske country living-stil. Produkterne har en genkendelighed og udstråler den mest vidunderlige, hyggelige og varme sommerhusstemning.

Udover alt til et smukt dækket middagsbord med de smukkeste kaffekopper, fantastiske lattekopper og tekopper, har Green Gate også tallerkner og ovnfaste fade. Helt vidunderlige te-kander, trææsker til te og fine dåser. GreenGate har masser af tekstil! Lækre sengetæpper, plaider og quilts. Smukke stoffer i metervarer, voksduge, duge, uldtæpper og puder. Det fineste bånd, bordløbere, servietter og viskestykker. 
Vi på Møllegaarden elsker GreenGate! Vi har ganske enkelt ikke været i stand til at vælge noget fra, så vi har alle deres produkter og kollektioner i vores sortiment. Du kan også være heldig at finde stoneware og tekstiler fra tidligere kollektioner på Møllegaarden.

Søger du et godt tilbud, har vi samlet en masse smukke Green Gate produkter til yderst favorable priser i vores GreenGate Udsalg.