Coronavirus - COVID-19.  Vi sender pakker som normalt

Krasilnikoff

1 - 60 af 0 resultater
Filtre0 resultater
Luk

  Beklager, men vi fandt ikke noget. Prøv at ændre dine søgekriterier.

  Krasilnikoff blev grundlagt i 2002, og på grund af selskabets hurtige vækst, flyttede de flere gange. I 2006 Krasilnikoff bosatte de sig i Nøkkentvedgaard, omkring 75 km vest for København, hvor de stadig befinder sig i dag. Krasilnikoff designer sine egne produkter og lancerer to nye kollektioner hvert år. "Happy Mugs" og "Happy Stars" er to af deres kendte mærker, som de har selv designet og skabt.

  Happy Mugs:

  Happy Mugs er en samling af dristigt farvede porcelæn krus, med og uden håndtag, mange med positive ord på dem som: "You are perfect", eller "Follow your dreams", eller ”Wish it, dream it, do it”. Krasilnikoff har over 70 forskellige glade krus i sin sortiment og kollektionen vokser kontinuerligt. Matchende To-Go krus, skeer, skåle, æggebægre, kagestande, holdere til teposer, tekander, espressokrus, tallerkener og termokander er også i sortimentet. Kollektionen vokser hele tiden, og du kan dække bordet så farverigt som dit hjerte begærer.

  Happy Stars:

  Happy Stars er en kollektion af skåle med levende farver og stjerner og Popcorn, Chips, Snacks, Salty, Sweetys, Dip, Cookies, Nuts trykt på dem. Kollektionen vokser hele tiden og mange nye og spændende ting kommer løbende til. Vi er begejstrede over retro-looket af skåle og krus. Stilen minder os om en amerikansk ”diner” fra 50'erne og med deres dristige farver og positive små ordsprog, spredes de godt humør.

  Ud over porcelæn, har Krasilnikoff også mange andre smukke artikler i deres sortiment. Vi elsker også deres mange forskellige smukke tekstiler.

  Krasilnikoff er absolut et besøg værd i vores webshop. Hvis du har spørgsmål om nogle af artiklerne, er du velkommen til at kontakte os.

  Dine sidst sete produkter

  Til toppen