Dansk netbutik - danske yndlingsmærker. Fragt fra 39 kr. Gratis fra 600 kr. Mere end 1000 varer i OUTLET: SPAR 25-70%.

Ib Laursen

1 - 60 af 2959 resultater
Filtre2959 resultater
Luk
Mærke
Farve
Serie
Materiale
Vis mere
Varegruppe
Vis mere
Varetype
Vis mere

Beklager, men vi fandt ikke noget. Prøv at ændre dine søgekriterier.

Ib Laursen er en af skandinaviens førende trendsættere inden for brugskunst og interiør! Firmaet Ib Laursen startede i 1971 og har været i konstant udvikling siden under sloganet ”Tendence of life” … at være på forkant med tidens tendenser. Og det må man sige de er!

Vi hos FineNordic elsker Ib Laursen og er en stor forhandler af deres fantastiske og fuldstændig uimodståelige produkter. Hos Ib Laursen finder du alt til køkkenet! Deres vidunderlige porcelæn fra Mynteserien i de dejligste farver med fede lattekopper, jumbokopper, frække espressokopper og keramikkopper. De skønneste kander og uundværlige müsliskåle. Du finder kasseroller og dørslag i de skønneste pasteller. De mest fantastiske brødbokse i emalje og porcelæn. Bagetilbehør såsom piskeskåle, bageforme, tærteforme, lagkagefade og muffinforme. Super praktiske kvalitetsprodukter, som samtidig er fuldstændig vidunderlige at se på!

Med Ib Laursen kan du på kort tid og med få midler skabe en helt personlig stemning i dit hjem. Med de skønneste træ- eller metalskilte med ord til eftertanke … og god humor. Smukke lanterner og nostalgiske lamper, de yndigste bakker og masser af stearinlys i smukke farver. Småmøbler i træ med stor effekt, såsom tallerkenrækker, hattehylder og trækasser. Der er et stort udvalg i kurve i mange udformninger, samt de skønneste plaider og puder i smukke farver og mønstre. Og så er der jo lige julekollektionen ….. som er helt vidunderlig!

Vi er rigtig begejstrede her hos FineNordic! Ib Laursen formår at brede sig ud på en helt unik måde. Uanset om du er til factorystyle, den mere romantiske country-living stil, måske er din stil boheme … eller en skøn blanding af det hele. Ja, så kan du finde netop det tilbehør der passer til dig og din bolig.

Tjek vores store udvalg og bliv inspireret!

Dine sidst sete produkter

Til toppen