Dansk netbutik - danske yndlingsmærker. Fragt fra 39 kr. Gratis fra 600 kr. Mere end 1000 varer i OUTLET: SPAR 25-70%.

GreenGate

1 - 60 af 3602 resultater
Filtre3602 resultater
Luk
Mærke
Farve
Serie
Vis mere
Materiale
Vis mere
Varegruppe
Vis mere
Varetype
Vis mere

Beklager, men vi fandt ikke noget. Prøv at ændre dine søgekriterier.

GreenGate er kendt for sin kompromisløse design linie, hvor de fantastiske mønstre, vidunderlige farver, smukke former og høje kvalitet skaber en helt særlig stemning. På en helt unik måde formår Green Gate at bevare nostalgien i deres smukke designs og samtidig er produkterne både funktionelle og designmæssigt tilpasset det moderne hjem.

GreenGate blev stiftet i 1993 af Jesper B. Christiansen og Mona B. Christiansen og virksomheden er 100% danskejet. Eventyret startede da Jesper Christensen erhvervede sig en samling gamle bøger fra et meget støvet loft i Italien ved Como Søen, med ca. 15.000 håndarbejdede blomstermotiver. Disse motiver var udarbejdet af Pierre Boussac, der mellem 1880-1920'erne brugte disse når han lavede stoffer for Dior. Disse uvurderlige bøger danner nu grundlag for GreenGates nye kollektioner to gange årligt.
Ud over det smukke og funktionelle design er noget af det helt særlige ved GreenGate, muligheden for at matche tidligere serier med det nyeste stoneware fra Green Gate og stadig bevare en helt unik harmoni. Alt stentøj fra GreenGate er designet til at supplere og matche GreenGates boligtekstiler. GreenGate er efterhånden blevet en dansk klassiker for de kunder, der elsker den romantiske country living-stil. Produkterne har en genkendelighed og udstråler den mest vidunderlige, hyggelige og varme sommerhusstemning.

Udover alt til et smukt dækket middagsbord med de smukkeste kaffekopper, fantastiske lattekopper og tekopper, har Green Gate også tallerkner og ovnfaste fade. Helt vidunderlige te-kander, trææsker til te og fine dåser. GreenGate har masser af tekstil! Lækre sengetæpper, plaider og quilts. Smukke stoffer i metervarer, voksduge, duge, uldtæpper og puder. Det fineste bånd, bordløbere, servietter og viskestykker.
Vi hos FineNordic elsker GreenGate! Vi har ganske enkelt ikke været i stand til at vælge noget fra, så vi har alle deres produkter og kollektioner i vores sortiment. Du kan også være heldig at finde stoneware og tekstiler fra tidligere kollektioner hos FineNordic.

Søger du et godt tilbud, har vi samlet en masse smukke Green Gate produkter til yderst favorable priser i vores GreenGate Udsalg.

Dine sidst sete produkter

Til toppen