Dansk netbutik - danske yndlingsmærker. Fragt fra 39 kr. Gratis fra 600 kr. Mere end 1000 varer i OUTLET: SPAR 25-70%.

Maileg

1 - 60 af 1179 resultater
Filtre1179 resultater
Luk
Mærke
Farve
Serie
Vis mere
Materiale
Varegruppe
Varetype
Vis mere

Beklager, men vi fandt ikke noget. Prøv at ændre dine søgekriterier.

Maileg blev etableret i 1999 af Dorthe og Erik Mailil, som et moderne interiør/livsstilskoncept og alle kollektioner er designet af Dorthe Mailil. Hendes designs er ikke kun helt unikke og autentiske, men har samtidig denne fuldstændig vidunderlige sødme og lethed, som skaber glæde. Maileg har ud over en omfattende børnekollektion, de mest fantastiske jule- og påske kollektioner.

Hendes designs oser af nostalgi og vi frydes hver gang vi modtager en ny kollektion fra Maileg …. og det kan tage lang tid at pakke en kasse ud. Vi dvæler ved alle de helt fantastiske små detaljer, der er så kendetegnende for Maileg. Farverne, kvaliteten, nostalgien og så denne helt uimodståelige og unikke charme og sødme. De kæreste mus og kaniner, som i sig selv er så indtagende at hjertet næsten smelter :) …. og dertil kommer tilbehøret! Små gennemførte striktrøjer, overalls, nuttede kjoler og sko. Vidunderlige små dukkevogne og senge, et tøjstativ med små charmerende bøjler, stole, skabe og et komfur med tilbehør og … og … Alt udstråler nostalgi og høj kvalitet. Maileg har ligeledes de smukkeste servietter, dåser, fødselsdagsflag eller hvad med en lille æske til min første tand og det kæreste børnespisestel i melamin.

Julekollektionen er et kapitel for sig! De utrolig populære Maileg nisser i et utal af udformninger, som vi er så forelskede i …. og de små julemus, hvor nogle af dem putter trygt i deres tændstikæsker. Eller hvad med de elskelige muse- og kanin engle, juleservietterne, til og fra kortene, julekortene og de utrolig smukke julekagedåser.
Ingen påske uden Mailegs bedårende kaniner, dekorative påskeæg og vidunderlige påskeservietter.
Vi er utrolige glade for at have Maileg i vores sortiment. Vi glædes til stadighed over disse helt unikke produkter, med deres genkendelighed, kvalitet, skønhed og helt særlige hygge og varme.

Dine sidst sete produkter

Til toppen