Dansk netbutik - danske yndlingsmærker. Fragt fra 39 kr. Gratis fra 600 kr. Mere end 1000 varer i OUTLET: SPAR 25-70%.

Krystallysekroner

1 - 2 af 2 resultater
Filtre2 resultater
Luk
Farve
Varegruppe
Varetype

En lysekrone er ikke blot et lysende element i rummet, det er med sit helt særlige funklende lys, meget mere end det. Det er en lyskilde som, ved hjælp af glas og ædelstene, på den mest raffinerede måde bruger refleksion og brydning af lyset, til at skabe det sofistikerede, effektfulde og smukke lysspil vi kender. Lysekroner pryder ikke kun forhaller og herregårde. De har i høj grad også vundet indpas i de finere private hjem, hvor de er med til, at underbygge en sofistikeret og elegant indretning. Hos FineNordic har vi et udsøgt udvalg af eksklusive lysekroner. Vi har krystallysekroner og krystallampetter med arme, krystallysekroner som loftrondel, basket lysekroner, kogle krystallysekroner og prisme lysekroner. Da vi har vores egen import af lysekroner i Bøhmisk Krystal fra Tjekkiet, er vores udvalg stort, eksklusivt og sælges direkte til dig til en attraktiv pris. Vores eksklusive udvalg dækker både over lysekroner med glasprismer og andre med ægte Bøhmisk krystal. I vores store sortiment af fine lysekroner, finder du også lysekroner fra dygtige danske leverandører som Lene Bjerre og Chic Antique. Kig kategorien igennem og lad dig fortrylle af vores smukke lysekroner.
Vi har stor, og mangeårig, ekspertise i, at pakke og sende lysekronerne efter alle kunstens regler, så de når sikkert frem til dig med posten. Og har du spørgsmål til forsendelse, valg af lysekrone eller belysning i øvrigt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vejledende information om lysekroner, som skal hænge over spisebordet: En lysekrone med en bredde på cirka halvdelen af bordets bredde, præsenterer sig rigtig godt. Over et 90 cm bredt bord er det altså optimalt med en lysekrone med en bredde på cirka 45 cm. Har du et meget langt bord/spisebord, kan det være en god og flot løsning, at hænge 2 lidt mindre lysekroner. Vær også opmærksom på, at lysekronen skal være mindst 30 cm smallere end bordet, så der er plads til at rejse sig fra stolen uden at støde hovedet imod. Bredden er på lysekronerne er angivet, når du klikker på billedet af dem. Som en overordnet retningslinje plejer man også at sige, at en lysekrone skal hænge mellem 75 og 90 cm over bordpladen (målt til den nederste del af lysekronen). De 75 cm gør sig gældende, hvis der er lavt til loftet, og 90 cm hvis der er meget højt til loftet.
Kig også forbi vores kategori af glødepærer til lysekroner i 15, 25 og 40 watt. Det normale er, at bruge 25 watts pærer. Hvis du vil have fuldt udbytte af din lysekrone, kan du installere en lysdæmper, som giver dig mulighed for at dæmpe lysstyrken til hyggebelysning.
Vi ser frem til at ’kaste lys’ over dit hjem.

Dine sidst sete produkter

Til toppen