Dansk netbutik - danske yndlingsmærker. Fragt fra 39 kr. Gratis fra 600 kr. Mere end 1000 varer i OUTLET: SPAR 25-70%.

House Doctor

1 - 60 af 162 resultater
Filtre162 resultater
Luk
Mærke
Farve
Materiale
Vis mere
Varegruppe
Varetype
Vis mere

Beklager, men vi fandt ikke noget. Prøv at ændre dine søgekriterier.

House Doctor kalder selv deres stil provokerende, personlig og ikke alt for formel. Og de tror på at tiden er inde til at blande elementerne snarere end at matche dem! Interiørvirksomheden blev grundlagt i 1999 af den kreative søskendetrio Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Med tiden er virksomheden vokset betragtelig og House Doctors produkter sælges i det meste af Europa, New Zealand, Japan og flere andre lande.

Denne helt unikke og personlige stil, som House Doctor står for, er vi ret vilde med hos FineNordic. Det er jo netop denne blanding af elementerne, som er så tiltrækkende hos House Doctor. Om du er til shabby chic, factory style eller noget helt tredje, så vil du elske House Doctor …. og her må du selvfølgelig gerne blande det hele!

Hos House Doctor finder du de populære franske kaminspejle i forskellige størrelser og farver. De fantastiske franske kirkestager, lysestager i fattigmandssølv og enkle, smukke lanterner. Rustikke træopbevaringskasser med den fedeste patina, trådkurve, opbevaringskurve og kasser i et utal af størrelser og udformninger, og med et utal af muligheder. House Doctor giver også gerne en vitaminindsprøjtning til dit køkken med sine stilfulde køkkenvægte og uundværlige æbleskræller fra Nicolas Vahé, specielt designet for House Doctor. Skønne muffinforme, patentglas og flasker i fedt design. FineNordic har rigtig mange flotte lamper fra House Doctor; både bordlamper, væglamper og hængelamper.

Vidunderlige møbler! Stole, de fedeste skabe og rullevogne. Skriveborde og konsolborde, kommoder og reoler. Der er møbler til enhver stil! House Doctor har ikke kun fuldstændig styr på retrostilen, men ligeledes den mere klassiske stil og den rå facortystyle.
Med deres møbler repræsenterer House Doctor det hele! Luksus, kvalitet, lækre gennemførte produkter og ualmindelig god stil!

Dine sidst sete produkter

Til toppen