Dansk netbutik - danske yndlingsmærker. Fragt fra 39 kr. Gratis fra 600 kr. Mere end 1000 varer i OUTLET: SPAR 25-70%.

Bloomingville

1 - 60 af 203 resultater
Filtre203 resultater
Luk
Mærke
Farve
Materiale
Varegruppe
Varetype
Vis mere

Beklager, men vi fandt ikke noget. Prøv at ændre dine søgekriterier.

Bloomingville er en af vores store leverandører af interiør og brugskunst. De leverer ikke kun smukke produkter, men er ligeledes garant for den gode historie.

Med Bloomingvilles egne ord, skaber, opdager og indsamler de skønne ting til hjemmet og haven. Og hvor er deres produkter skønne! Vi er vilde med Bloomingville! Dette fantastiske miks af rå produkter og nostalgi, sammenholdt med de lækreste farver, fede designs og gode kvalitet.

Deres porcelænsserier er fuldstændig uimodståelige! Med deres ikke helt snorlige mønstre, enkle former og smukke farver er det svært ikke at falde pladask for dette vidunderlige keramik. Det er ikke kun smukt! Funktionaliteten er i top og så kan du mikse det på kryds og tværs, på den mest charmerende måde. Bloomingville oser af retro charme og samtidig er det fuldstændig updated! Deres køkkenvægte i de fedeste pastelfarver, er et godt eksempel. Og deres bordlamper, væglamper og pendler i en bred variation af både keramik, metalfinish i vidunderlige farver, samt klassiske loftslamper i foldet papir.

Med Bloomingville kan du med få midler, og på kort tid, skabe et helt personligt udtryk i dit hjem! Du finder her de skønneste, mest stemningsfyldte skilte i træ og emalje med ord til eftertanke, smarte opbevaringskasser og vidunderlige sættekasser. Smukke fyrfadsstager og lækre gulvtæpper/måtter.

Vi synes, at Bloomingville formår at ramme bredt, med deres helt unikke produkter. De beskriver selv, at det unikke ved deres produkter er dette skønne mix af rå produkter og reproduktion af vidunderlige produkter fra en svunden tid. Alt med en skøn udstråling og en god historie bag!

Dine sidst sete produkter

Til toppen